El Consell de Ministres ha aprovat aquesta setmana l’atorgament de la beca per al curs Estudi dels Instituts dels Estats Units d’Amèrica adreçada als docents de segona ensenyança, formació professional, batxillerat i tècnics del ministeri encarregat de l’educació.

Aquesta beca és oferta pels governs d’Andorra i dels Estats Units, i està gestionada pel Comitè Bilateral Fulbright Andorra que es fa càrrec de totes les despeses del viatge, tant nacionals com internacionals, l’allotjament i la manutenció. Consisteix en una formació intensiva de cinc setmanes de l’àmbit de la civilització contemporània dels Estats Units que es desenvoluparà aquest estiu, del 16 de juny al 21 de juliol. En aquest sentit, la beca permet millorar la qualitat de l’ensenyament i promoure el desenvolupament d’unitats didàctiques sobre els EUA a les institucions educatives de segona ensenyança. En concret, la formació aprofundeix en temes contemporanis de la societat, l’educació, la cultura, la política i les institucions americanes.

Les primeres quatre setmanes es cursaran en una universitat americana, i la cinquena és un viatge programat per visitar institucions estatunidenques, i conversar amb líders de comunitats locals. Aquest any el curs tindrà lloc a l’Institute for Training and Development d’Amherst de Massachusetts. La beca per al curs Estudi dels Instituts dels Estats Units d’Amèrica es convoca anualment.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada