Foto:SFGA/JAViladot

La ministra en funcions de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, va lliurar ahir al vespre els premis del 22è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol, organitzat per l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques. En aquesta edició s’han presentat 11 poemes i 8 reculls.

En la categoria poema, el jurat ha concedit un accèssit a l’obra “Nova al món” de Laura Aparicio Santos, poema que parla del naixement amb senzillesa i naturalitat. En aquesta mateixa categoria, el jurat ha atorgat el primer premi, dotat amb 200 euros, a “El silenci de les pedres” de Jaume Ten Utesà, que convida a la reflexió sobre la pàtria amb aire llegendari, bona mètrica i rimes treballades.

En la categoria recull, el jurat ha concedit un accèssit a l’obra “Poemes de Sispony” de Nacho Mayo, amb uns poemes molt treballats. En aquesta mateixa categoria, el jurat ha atorgat el primer premi a dues obres ex-aequo. El primer recull és titula “Andorra en clau de vers” de Bruna Generoso Miralpeix que, gràcies a set sonets ben treballats i amb bona musicalitat, descriu la personalitat de cada una de les set parròquies del país. La segona obra premiada és “Carícies al temps” de Selva López del Olmo. Aquesta obra, senzilla i alhora entranyable, descriu escenes de la vida, moments, records amb un llenguatge planer i alhora ben buscat.

Els dos guanyadors es van repertir el primer premi, que està dotat amb 1.000 euros i dos lots de llibres. Els accèssits estan premiats amb un lot de llibres.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per Marcel·la Armengol, Elena Aranda i Anna Garcia Garay.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada