Satisfacció per la participació en les activitats de ‘El Món Màgic de les Muntanyes’

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell fa una valoració “molt satisfactòria” per l’èxit participatiu aconseguit en les diferents activitats organitzades dins la programació ‘El Món Màgic de les Muntanyes’ per celebrar les festes nadalenques, que es va iniciar el 2 desembre amb un gran mapping i l’encesa de llums de Nadal i va finalitzar amb l’espectacular arribada dels Reis d’Orient pel canal d’aigües braves del Rafting Parc.

La regidora de Festes i Tradicions i d’Infància i Joventut del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, mostra la seva satisfacció per la bona resposta de la cinquantena de propostes lúdiques i festives que s’han anat celebrant a la Seu d’Urgell durant més d’un mes. “Volem agrair a totes les associacions, entitats, AMPAS de les escoles, comissió de festes i els treballadors municipals per col·laborar en les diferents activitats adreçades al públic infantil i juvenil. Un any més, hem fomentat la participació ciutadana i hem aconseguit l’èxit a través de la suma d’esforços de tothom”.

Els actes més participatius han estat la celebració del Tió de la Freita on els minairons van repartir més de 1.000 bosses amb obsequis per als més xics de la casa, així com els més de 2.000 nens i nenes que van gaudir del Parc de Nadal. Val a dir també que la segona edició del Parc de Nadal adreçat als adolescents també va aconseguir un bon nombre d’assistents.
Itinerari de Tions

Una novetat que presentava el programa d’aquesta darrera edició del Món Màgic de les Muntanyes ha estat Busquem els tions màgics, un itinerari per localitzar els diferents troncs gegants, iniciativa organitzada per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), que ha comptat a la col·laboració de la Regidoria de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament urgellenc.
Per finalitzar, una de les activitats tradicionalment més concorregudes ha estat l’original arribada dels Reis d’Orient a la capital de l’Alt Urgell, que des de fa dues edicions ho fan fent ràfting al canal d’aigües braves del Rafting Parc de la Seu d’Urgell.

TOTES LES NOTÍCIES