ERC la Seu es mostra gratament satisfeta amb l’anunci publicat avui al DOGC pel qual es licita l’execució de les obres del projecte constructiu de millora general, condicionament, eixamplament i millora del traçat a la carretera C-14, al tram conegut com a Tresponts.

El grup municipal d’ERC la Seu, davant d’una moció presentada pel grup de Compromís X la Seu al passat plenari del dia 12 de desembre, ja va anunciar la pròxima licitació de les obres abans de finalitzar l’any, així com la resta de compromisos contrets pels Departaments de Territori i Sostenibilitat  i el d’Economia de la Generalitat de Catalunya. El no recolzament de la moció va ser motivat per les consultes realitzades als pertinents departaments, demostrant una forma de treballar amb rigor, contrastant les informacions directament amb els afectats, i per una millor transparència cap a la ciutadania, deixant de banda el populisme i demagògia. Es pot consultar els motius del sentit del vot a la següent notícia.

Als compromisos hi constava ja el cronograma previst aproximat consistent en:

·         Actualment s’està fent l’estudi geològic i presa de mesures necessàries per assegurar la zona, tant per aquest impàs com pel transcurs de les obres definitives.

·         Abans de finalitzar l’any es durà a terme la licitació de les obres.

·         Passats els terminis legals, l’adjudicació de l’obra es farà al juliol de 2017.

·         Al setembre de 2017 es farà la contractació definitiva.

·         Inici de les obres serà a l’octubre/novembre del mateix any.

El termini d’execució de les obres és de 36 mesos amb el següent pressupost de licitació: Import net: 38.800.774,38 euros. Import total: 46.948.937,00 euros.

(Text: ERC)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada