cuinerLes setenes jornades gastronòmiques La Massana Fogons no només han revalidat la bona acollida de la passada edició sinó que han superat amb escreix les xifres. Enguany, els tretze restaurants participants han venut al voltant dels mil tres-cents menús, cosa que representa un 35% més que la tardor anterior. L’ingredient estrella de les jornades ha estat el bolet, ja que és un dels productes més característics de la tardor.

El Comú de la Massana valora la gran implicació dels restauradors, que han ofert els menús especials als clients, molts dels quals ja coneixen les jornades tot i que per alguns turistes ha estat una descoberta agradable de la gastronomia local. A més, els restaurants han participat directament en la comunicació, promocionant les jornades a les xarxes socials i reforçant la promoció del comú.

Aquestes jornades són especialment atractives per a les bordes. “La resposta dels clients ha estat molt bona”, assegura Francesc Guillen, del Molí dels Fanals. “A banda dels mitjans de comunicació i la pantalla de l’entrada del poble, ha funcionat molt el boca-orella”, explica Modest Mayoral, de la Borda de l’Avi. Un altre dels participants, Mario Iranzo, de la Borda Palés, vol “agrair la feina feta” i afirma que “no només s’ha de mirar el nombre de menús cuinats sinó la bona feina en la divulgació de la cuina andorrana, natural i sana”.

El Comú i els restauradors treballaran plegats per continuar millorant les jornades gastronòmiques. Les pròximes tindran lloc del 15 de gener al 15 de febrer, coincidint amb l’època d ela matança del porc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada