meritxell-vianantsTant el Comú d’Andorra la Vella com el d’Escaldes-Engordany fan una valoració positiva de la Night Shopping celebrada aquesta nit de dissabte i organitzada per Andorra Turisme. La cònsol major de la capital, Rosa Ferrer, assegura que els comerciants estaven ‘entusiasmats’ per com estava anant tot i la gent que hi havia pels carrers i botigues de la capital, i que aquesta iniciativa ha suposat ‘una bona injecció d’optimisme’. Per la seva part, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, considera que ‘s’ha de tornar a repetir’.

‘A simple vista es veia moltíssima gent’, ha explicat Ferrer, que ha destacat l’ambient festiu de la tarda i nit de compres d’aquest dissabte. La cònsol de la capital va estar parlant amb comerciants i membres d’associacions, i aquests ‘estaven molt contents i entusiasmats de com estava anant tot i la quantitat de gent’ que hi havia passejant pels carrers i les botigues. Tot plegat, ‘una bona injecció d’optimisme’, encara que ‘ara caldrà veure els números’.

Per la seva part, la cònsol major d’Escaldes-Engordany també opina que la Night Shopping ha estat positiva. ‘De gent n’hi havia molta’, ha comentat. De fet, a mitja tarda els aparcaments de la parròquia eren tots plens, com també va passar a Andorra la Vella.

En comparació a l’altra vegada que es va fer l’ampliació d’horaris fins a la mitjanit a Escaldes-Engordany, aquesta vegada ‘s’ha treballat durant tot el dia’, ha explicat Marín, mentre que en l’anterior ocasió es va concentrar tot a partir de la tarda. Una altra diferència és que aquest dissabte hi ha hagut més turistes, mentre que el passat 12 d’octubre, en no haver-hi pont, hi havia més gent del país.

Sigui com sigui, Marín creu que la Night Shopping ‘s’ha de tornar a repetir’. Ara bé, no massa sovint ‘perquè sinó la gent se’n cansa’. És per això que l’aposta d’Escaldes-Engordany passa per dissenyar de manera conjunta amb Andorra Turisme una programació d’aquest tipus d’esdeveniments per al 2014. Per la part d’Andorra la Vella, Ferrer ha comentat que ‘si hi torna a haver una iniciativa d’aquestes i els comerciants volen, estarem al seu costat i repetirem l’experiència que calgui’.

En aquest darrer sentit, la capital tampoc descarta fer tancaments puntuals al trànsit rodat a l’avinguda Meritxell i en d’altres vies com el carrer de la Sardana. Però caldrà valorar-ho, perquè ‘generen problemes de circulació i aparcament’, ha manifestat Ferrer, que assenyala que quan els tancaments són puntuals la gent ‘ho entén i té més paciència’. I malgrat els inconvenients, ‘també val la pena fer-ho de tant en tant si porta d’altres coses’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada