Les Noves Tecnologies produeixen monstres. L’últim un nen de set anys que s’ha convertit en el youtuber que més diners ha guanyat durant el 2018. Es tracta de Ryan ToysReview, un canal amb més de 17 milions de subscriptors que ha facturat en el present any i segons la revista Forbes més de 22 milions de dòlars.

Com cada any, la revista fa una llista dels milionaris més destacats i en la present edició, la publicació ha posat l’accent principalment en les persones que més diners han guanyat gràcies a YouTube.

A més del ja esmentat nen, en aquest rànquing es troben Lgan Paul que ha guanyat 14,5 milions, PewDieDie, Jacksepticye, Vanos Gaming i Markplier que han guanyat 15 milions de dòlars, i Jffree Star que ha aconseguit els 18 milions. Aquests youtubers només han estat superats per DanTDM, Dude Perfect i Jake Paul.

El nen més ric de YouTube, per part seva, porta des dels quatre anys com a membre de la plataforma de vídeos propietat de Google, i en l’actualitat posseeix la seva pròpia línia de joguines col·leccionables Walmart.

En definitiva, una societat que permet que un nen que no supera la dècada aconsegueixi reunir 22 milions de dòlars, té com menys un problema d’arrel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada