Saps quant fa que es va crear Google Chrome?

Cada vegada que se celebra l’aniversari d’un programa tecnològic ens adonem que cridar Noves Tecnologies a les Noves Tecnologies ha perdut tot el sentit. Quant de temps fa que es va crear Google Chrome? Doncs, encara que sembli mentida, aquesta setmana es compleixen 10 anys de la creació del navegador.

És per aquest motiu que l’empresa propietària del major cercador del planeta ha decidit presentar un nou disseny de Chrome que té com a objectiu agilitzar la navegació. De la mateixa manera, també s’ha presentat un nou gestor de contrasenyes i millores en la funció de completat automàtic en les recerques.

Així, el disseny de Chrome serà amb formes més arrodonides i tindrà noves icones i colors. Alhora s’han simplificat les notificacions, els menús i la manera en què es mostren les URL.

Segons ha informat la mateixa empresa en un comunicat, també s’ha treballat en millorar la seguretat per al sistema de completat automàtic. Els usuaris ompliran els formularis en línia i la informació quedarà guardada en els seus comptes de Google, podent-se accedir des de la barra d’eines a aquesta informació.

Finalment, aquesta millora de Google Chrome inclou una barra de recerques i adreces anomenada Omnibox que evita que l’usuari hagi d’obrir una nova pestanya per dur a terme una nova cerca.

Han passat 10 anys des que Google va llançar el seu Chrome al ciberespai i des de llavors el món de les Noves Tecnologies ha canviat molt. Veurem què passa en els propers 10 anys que vénen.