A proposta del ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot; el Govern ha aprovat avui els cinc reglaments reguladors dels programes de foment de l’ocupació per al 2016.

Els cinc reglaments aprovats avui pel Govern són el:

– Reglament regulador del programa de foment de la contractació indefinida en el sector privat.

– Reglament regulador del programa de foment de l’ocupació i la formació en el sector privat.

– Reglament regulador del programa de foment de la contractació i la formació pràctica en el si de l’empresa dels joves actius de 16 a 20 anys.

– Reglament regulador del programa de millora de l’ocupabilitat mitjançant el sector públic.

– Reglament regulador del programa de foment de l’ocupació en zones geogràfiques allunyades.

Aquests programes s’inscriuen en la nova estratègia en matèria de polítiques actives d’ocupació que vol seguir el Govern i que incideix particularment en les persones que presenten dificultats d’inserció al mercat laboral. A més, s’hi han incorporat en la mesura en què ha estat possible les observacions que van fer els interlocutors socials en el marc de la Taula Permanent per a la Formació en el Treball.

El contingut detallat de cadascun d’aquests programes s’explicarà la setmana que ve en el marc d’una roda de premsa específica en què també es farà referència a les accions de reforma del funcionament del Servei d’Ocupació que s’estan duent a terme, i a l’estratègia d’inserció laboral de les persones amb discapacitat que s’està implementant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada