S’aprova per unanimitat el crèdit per posar en marxa el Museu Carmen Thyssen

El Consell General ha aprovat aquest dijous un crèdit extraordinari de 51.000 euros per finançar l’aportació del Govern a la Fundació Museu Andorra, que obrirà l’any vinent el Museu Carmen Thyssen Andorra. Tots els grups parlamentaris hi han votat favorablement destacant l’interès  que té el projecte pel fet de relacionar Andorra amb una col·lecció d’art d’un gran prestigi i que incrementarà l’oferta cultural del país. L’única crítica ha vingut de les files socialdemòcrates, des de les quals Pere López ha lamentat que després dels retards en el pressupost, només quinze dies després de la seva aprovació ja s’hagi hagut de fer una modificació, que ve a ampliar “el nyap continu del projecte de pressupost”. 

D’altra banda, els parlamentaris també han aprovat per assentiment la designació del jurista francès Dominique Rousseau com a nou magistrat del Tribunal Constitucional en substitució de Pierre Subra, que va deixar el càrrec per jubilació. Malgrat votar-hi a favor, els consellers de Socialdemocràcia i Progrés han criticat que DA proposés el nom en lloc de buscar-lo de forma consensuada entre tots els grups. El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, ha agraït la unanimitat que hi ha hagut en la designació i ha explicat que es va optar per aquesta fórmula per la prudència que es necessita quan es tracta d’una qüestió de noms de persones.

Finalment, la sessió de Consell General també ha servit per aprovar l’informe del Raonador del Ciutadà de l’any 2015, en què es va constatar que el 35% dels dossiers eren sobre queixes rebudes pel tracte dels funcionaris. 

Text i foto: ANA

3 comentaris

  1. Bravo, això és cultura! Retratats!

  2. quina vergonya. Posar calers per aquesta merda de museu que no interesa a ningú i que no posin mes universitats a andorra ni donin futur als joves i que hagin de marxar del pais perque no tenen possibilitat a Andorra i si li donin a petardes qe venen de fora

  3. Quina vergoña… Valla peseteros aue aquesta tia es de tot meñs honrada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *