El Govern ha aprovat el preu públic del curs preparatori d’agent de patents, sense dret a examen, que ha quedat fixat en 246,55 euros, i que és un preu ja establert per a altres cursos de la mateixa categoria.

 Amb la intenció que es puguin formar el major nombre de professionals en matèria de patents, el Govern ha decidit obrir el curs preparatori d’agent de patents als professionals que treballen o poden treballar en el sector i que poden estar interessats en formar-se en la matèria però no compleixen els requisits per ser agents de patents o no desitgen realitzar l’examen d’aptitud. Així, es proposa als qui vulguin realitzar únicament el curs, que ho puguin fer mitjançant el pagament d’un preu públic, que s’ha fixat en 246,55 euros.

Paral·lelament, el passat 27 de juliol es va publicar l’avís de la convocatòria del curs preparatori i l’examen d’aptitud per a l’exercici de l’activitat professional d’agent de patents. La participació en aquest procés està supeditada a diversos requisits, entre els quals hi ha el fet de ser mandatari acreditat al Principat o disposar d’una titulació universitària oficial reconeguda a Andorra i el pagament d’una taxa de 400 euros que inclou el curs preparatori i, en cas de superar l’examen, la inscripció en el Registre d’Agent de Patents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada