El  Govern, a proposta de la ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, va aprovar en la darrera sessió de Consell de Ministres, el Decret de la nova composició de la Comissió Consultiva de la Funció Pública.

D’acord amb la Llei de la Funció Pública del desembre del 2000, s’estableix que en l’àmbit de l’Administració general el Govern ha de crear la Comissió Consultiva com a òrgan de consulta i participació del Govern i dels empleats de l’Administració General. La durada del mandat d’aquesta Comissió és de quatre anys comptats a partir de la data del nomenament.

D’aquesta manera, la Presidència de la Comissió Consultiva recau en Joan Antoni Rodríguez, en tant que secretari d’Estat de Funció Pública, els tres membres de l’Administració General, nomenats pel Govern són Ester Vilarrubla, Antonia Benítez i Iolanda Latorre. Finalment, els tres membres en representació del personal, designats per les associacions de personal o organitzacions dels funcionaris de l’Administració general són David Garcia, Lara Vilamala i Gabriel Ubach. La secretària de la Comissió, amb veu, però sense vot, tal com estipula el Reglament, és Bàrbara Pàmies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada