soriano-ribaEl  Consell de Ministres, a proposta del titular de Turisme i Comerç, Francesc Camp i la titular de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha aprovat el decret de modificació del Reglament d’execució de la Llei sobre la utilització dels signes d’estat, del maig del 2000.

Les modificacions estan orientades a millorar el procediment i els criteris d’autorització de l’ús de signes i símbols relacionats amb Andorra.

La secretària d’Estat de Comerç, Neus Soriano ha explicat davant la premsa les modificacions de la llei que fan referencia a l’ús del terme “Principat d’Andorra” o “Andorra” en marques comercials o denominacions socials, de manera que l´ús del terme per projectes empresarials ja no es limitat al territori andorrà. D’altra banda, amb aquest Decret, l’ús del nom del país en marques o noms d’empreses o societats, s’acceptarà que s’utilitzi acompanyat d’una paraula més, fins ara havia d’estar acompanyat de dues paraules més.   

El director d’Agricultura, Landry Riba, ha expressat que les modificacions de la Llei van orientades també a l’impuls de donar visibilitat als productes alimentaris andorrans, Així, el text del Decret contempla que la identitat territorial en productes alimentaris ha d’estar subjecta a articles d’origen andorrà, per tal de protegir els productors del país i no confondre al consumidor. La utilització de la bandera com a símbol iconogràfic només s’autoritzarà en productes que certifiquin l’origen andorrà.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada