El Govern ha aprovat aquest dimecres la creació del títol de Màster en Humanitats. Es tracta d’un títol de 2n cicle universitari i 120 crèdits europeus de durada distribuïts en 4 semestres.

Aquest titulació s’adequa a les directrius de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior i la seva obtenció ha de permetre ampliar els coneixements i complementar les competències i habilitats adquirides amb un bàtxelor per tal d’assolir un doble objectiu: especialitzar-se per a l’exercici de diferents professions o continuar estudis de doctorat.

El màster en humanitats vol formar professionals amb un perfil versàtil i adaptable a una oferta laboral cada vegada més diversa i global. L’obtenció d’aquest màster atorga les competències professionals per treballar tant en institucions públiques com en empreses privades pertanyents a diferents àmbits: educatiu, cultural, polític, social i turístic, així com en el sector de la comunicació i difusió de la informació.

Les universitats andorranes que estiguin interessades a oferir aquest màster hauran d’elaborar un pla d’estudis que haurà de ser aprovat pel Govern prèvia acreditació per part de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior a Andorra (AQUA).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada