S’aprova el text del projecte de Llei de les finances comunals, a proposar al Consell General, conforme a l’article 58.2 de la Constitució. Els canvis legislatius que han tingut lloc els darrers 16 anys, han fet que els comuns es vegin en la necessitat de consolidar-los i adaptar aquells aspectes de gestió pràctica necessaris, en un nou text refós de la Llei de Finances Comunals per tal de garantir la màxima seguretat jurídica tant a l’administració, com als administrats.

Els comuns han treballat conjuntament en la proposició de Llei de Finances Comunals que regula l’actuació comunal en matèria tributària, i el règim de les finances públiques, del seu pressupost i execució d’acord amb els canvis normatius successivament aprovats.

En l’àmbit urbanístic, el ple de comú fa l’aprovació definitiva de la modificació III i es pren l’acord provisional de les modificacions IV i V del POUPEE. Així com una ordinació de transferència de crèdit per fer front als treballs de renovació dels serveis en un tram de la plaça Coprínceps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada