S’aprova el Reglament d’una nova quota general de 250 permisos de residència i treball per compte propi

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rosell
El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rosell. Foto: Arxiu

El Govern ha aprovat, a proposta del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el Reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi, que contempla un total de 250 permisos nous.

El Reglament de quota general de les autoritzacions d’immigració de residència i treball per compte propi estableix que d’aquests 250 permisos aprovats, 50 queden reservats per a professionals liberals i 200 són per a altres supòsits de residència i treball per compte propi.

Gairebé s’han exhaurit totes les autoritzacions previstes en la darrera convocatòria de juliol del 2020, la qual cosa corrobora la necessitat que existia de regular aquest nou tipus d’autorització vinculada a la inversió estrangera. Per això, el Consell de Ministres ha aprovat un nou contingent del mateix abast, amb l’objectiu de continuar fomentant la inversió estrangera amb efectes positius per al mercat de treball nacional i l’afavoriment de la cohesió social.

El Reglament de quota general entrarà en vigor el mateix dia de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

TOTES LES NOTÍCIES