S’aprova el Pla Parcial del terreny on se situarà l’estació nacional d’autobusos

estany-minguillonEl Consell de Comú d’Andorra la Vella ha aprovat definitivament la proposta del Pla Parcial de la unitat d’actuació en sòl urbanitzable PP-SUR-17 a “Estadi” del Pla d’Ordenació i Urbanisme Parroquial, entre l’avinguda de Tarragona i Salou, la carretera de la Comella i la urbanització Terravella. El cònsol major, Jordi Minguillón, ha assegurat que “tothom creiem que és el lloc idoni per a l’estació nacional d’autobusos perquè estem pràcticament al centre de la ciutat”.

Tal com s’havia informat, el pla parcial preveu la creació de dos nous vials, un de 25 metres d’amplada que connecta l’avinguda de Tarragona amb la carretera de la Comella, i un altre de 13 metres d’amplada que connecta la carretera de la Comella amb el carrer Terravella.

D’aquest pla esdevé un terreny de cessió obligatòria de 4.365 metres quadrats per al Comú. En aquest cas està dividit en dues parcel·les separades pel vial de nova construcció de 13 metres, però que podran formar un únic espai en nivells sotarasant.

El cònsol major d’Andorra la Vella, Jordi Minguillón, s’ha mostrat molt content amb aquest projecte i ha assegurat que “des del Comú estem molt animats per tirar endavant aquest projecte, ara és Govern qui ha de portar-lo a terme”.

Text i foto: ANA