El  Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimarts, el nomenament de 12 alumnes agents de policia en període de formació, que se sumen als 21 agents en formació nomenats el passat 4 d’octubre.

El nomenament dels 12 agents serà efectiu a partir del dia 6 de novembre, coincidint amb la data prevista d’inici del període de formació.

A l’edicte de convocatòria es van presentar un total de 41 candidats, i 12 persones van superar el procés de selecció. Així, les 10 primeres persones van assolir una plaça d’agent de policia, mentre que les 2 restants van quedar en reserva de plaça. Durant el procés de selecció es van produir dues places vacants al Cos de Policia, i per aquest motiu s’ha acordat nomenar també com a agents en període de formació els candidats en reserva de plaça.

Els 12 agents nomenats aquest dimarts iniciaran la formació el proper 6 de novembre, conjuntament amb els 21 agents nomenats a principis de mes. El període de formació serà de sis mesos, després dels quals passaran a ser nomenats agents de policia en període de prova.

Aquesta promoció d’agents, que és la número 53, serà la primera que farà tota la formació íntegrament a l’Alberg de la Comella, després del conveni signat amb el Comú d’Andorra la Vella per al lloguer de totes les instal·lacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada