Santa Coloma proclama la nova Fadrina major

Aquest diumenge al migdia ha tingut lloc l’acte més institucional de la Festa Major de Santa Coloma. La missa solemne, el ball del Contrapàs, la proclamació de la fadrina major i la ballada de sardanes a la plaça de l’Església. La cònsol major, Rosa Ferrer, i el ministre de Finances, Jordi Cinca, així com diferents consellers de Comú han presidit els actes.

Una Festa Major organitzada pels joves de la comissió de festes de Santa Coloma ‘molt de poble i molt entranyable’. Així és com ha definit la cònsol major d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, els actes que s’estan desenvolupant amb motiu de la festa gran de Santa Coloma i que han tingut aquest migdia el seu punt més institucional.

Després de la tradicional missa solemne, a la qual hi han assistit, a més de la cònsol major, els consellers de Comú de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, i de Medi Ambient, Jordi Cabanes, així com el ministre de Finances, Jordi Cinca, el Grup de Ball de la Casa Pairal d’Andorra la Vella ha ballat el Contrapàs i tot seguit s’ha atorgat el Garrot i s’ha imposat la cinta a la nova fadrina major del Grup de Ball, Maria de Gispert, que relleva en el càrrec a Conxita Duatis.

La ballada de sardanes i l’aperitiu de Festa Major han tancat l’activitat festiva del matí. Rosa Ferrer ha destacat que malgrat la intensa calor, els actes es poden anar desenvolupant amb normalitat, tot i que hi hagi algunes activitats que per l’hora en què es realitzen es vegin més afectades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.