Sant Miquel

Aquesta setmana és la Mercè, una de les celebracions més importants a Barcelona. Vull aprofitar per felicitar a la meva tia. També Sant Miquel una de les dates més assenyalades a Lleida.

Dates assenyalades i moments importants a la vida gràcies a Déu tots en tenim. En aquests instants en què sentim que vivim alguna cosa rellevant i si a més és feliç per a nosaltres ens envaeixen les ganes de compartir-ho. Si per casualitat aquesta situació t’agafa tot sol, com deia, sents la necessitat de compartir-ho. Les primeres persones que vinguin a la teva ment són persones importants en la teva vida. Potser ja ho saps o no. Si ja ho sabies genial.

Si les primeres persones amb les que volies compartir aquesta circumstància no les havies valorat com a importants; potser val la pena; comencis a pensar que són per a tu i la teva vida. Potser et donis comptes que a més de viure una gran ocasió descobreixis que hi ha a la teva vida persones més significatives del que creus en la teva existència. Potser aquesta petita reflexió pugui portar a augmentar la teva “moment important” i multiplicar-lo. A vegades la vida ens regala sensacions i emocions que deixessin la de manera positiva en la nostra vida. Va dir una vegada Eduard Punset: “Hem descobert que hi ha vida abans de la mort” No permetis que aquesta irònica frase s’apoderi de tu i aprèn a viure la teva vida i per descomptat envoltat de la gent que t’importa. Posa vida als teus anys i no anys a la teva vida.

TOTES LES NOTÍCIES