Un any més la parròquia laurediana acollirà diverses activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. Les celebracions començaran el proper dilluns amb un cafè teatre adreçat a adults amb un espectacle de petit format i de contacontes titulat ‘La dona que somiava mariatxis’. L’endemà serà el torn d’un taller basat en el llibre ‘Estilo Mumasa-movimientos acompañados con auto masaje’, on els participants podran conèixer i experimentar alguns moviments amb l’autora, Mudra Griebel.

Abans de l’arribada del plat fort de les activitats, el 21 d’abril se celebrarà la festa de la primavera a càrrec de l’associació Al-Andalus, on aquells que s’acostin, a partir de les vuit del vespre al vestíbul del Centre cultural i de congressos, podran degustar diverses tapes i menjars típics de la terra. El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Sant Julià de Lòria tornarà a acollir la fira, que enguany comptarà amb onze paradetes, entre llibres i roses.

L’esdeveniment, que s’instal·larà a la plaça Laurèdia, estarà oberta des de les nou del matí fins a les vuit del vespre, amb signatura d’autors, contacontes infantils i diversos tallers.