Sant Julià tindrà 11 paradetes de llibres i roses per Sant Jordi

Un any més la parròquia laurediana acollirà diverses activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. Les celebracions començaran el proper dilluns amb un cafè teatre adreçat a adults amb un espectacle de petit format i de contacontes titulat ‘La dona que somiava mariatxis’. L’endemà serà el torn d’un taller basat en el llibre ‘Estilo Mumasa-movimientos acompañados con auto masaje’, on els participants podran conèixer i experimentar alguns moviments amb l’autora, Mudra Griebel.

Abans de l’arribada del plat fort de les activitats, el 21 d’abril se celebrarà la festa de la primavera a càrrec de l’associació Al-Andalus, on aquells que s’acostin, a partir de les vuit del vespre al vestíbul del Centre cultural i de congressos, podran degustar diverses tapes i menjars típics de la terra. El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Sant Julià de Lòria tornarà a acollir la fira, que enguany comptarà amb onze paradetes, entre llibres i roses.

L’esdeveniment, que s’instal·larà a la plaça Laurèdia, estarà oberta des de les nou del matí fins a les vuit del vespre, amb signatura d’autors, contacontes infantils i diversos tallers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.