La corporació laurediana destinarà finalment prop de 400 mil euros per realitzar un estudi i la realització d’un avantprojecte que tenen com a finalitat instal·lar una tirolina al parc de Naturlàndia.

Amb aquesta documentació, costejada amb les arques del comú, la institució dirigida per Josep Miquel Vila pretén atreure privats que, conjuntament amb la corporació, formarien una nova societat que explotaria i construiria el futur giny d’oci. “Camprabassa [l’ens que gestiona Naturlàndia participat pel comú i privats] no pot engolir ni té pulmó financer per dur a terme la inversió per això ho farem des del comú”, ha justificat el cònsol major, que s’ha mostrat esperançador que aquesta nova iniciativa atraurà més ingressos per l’ecoparc.

Aquesta nova inversió ha estat possible gràcies a l’aprovació, durant la sessió del consell de comú, d’un suplement de crèdit extraordinari de 4,7 milions d’euros i un crèdit extraordinari de 700.000 euros, que ha estat votat en contra per la minoria comunal. “És una manca de previsió, una incoherència i una manca de responsabilitat i de rigor”, ha adjectivat de manera pejorativa l’aprovació dels crèdits extraordinaris la consellera de la minoria per Unió Laurediana, Maria Servat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada