Sant Julià presenta als joves de la parròquia el Pla d’Acció de Joventut ‘Laurèdia Jove 2013-2015’

La nova àrea de Joventut i Voluntariat de Sant Julià de Lòria, nascuda fa uns mesos, s’ha volgut donar a conèixer entre els joves lauredians mitjançant una presentació que ha presidit la consellera de Cultura i Joventut, Maria Servat. Entre els seus objectius, destaca facilitar l’accés a la informació i a la formació dels joves en aspectes socials, culturals, associatius i esportius, entre d’altres. Uns aspectes que es materialitzaran en el Pla d’Acció de Joventut de Sant Julià de Lòria, Laurèdia Jove 2013-2015. En aquest sentit, una de les principals eines de treball serà el bloc, http://www.laurediajove.blogspot.com/.

Les properes accions de l’àrea seran formatives amb tallers i seminaris diversos: tècniques d’estudi, de relaxació, d’inserció laboral i d’habitatge.

La presentació pública també ha servit per posar sobre la taula diferents demandes dels joves de la parròquia com ara la recuperació de la Festa Major d’Aixirivall, la possibilitat de muntar una festa de Cap d’Any al pavelló poliesportiu i l’organització d’un concert benèfic. Durant l’acte, un representant de l’associació Jam Jove ha explicat els objectius de l’entitat. Jam Jove neix de l’esperit d’un grup de joves andorrans per fer alguna cosa diferent al país, amb la innovació com a bandera.

Text i foto: Comú Sant Julià

TOTES LES NOTÍCIES