Sant Julià obre les inscripcions per al taller de disfresses del Carnaval 2012

El Comú de Sant Julià de Lòria està preparant el Carnaval i vol fer una crida als infants, adolescents i joves que estiguin interessats a participar-hi com a Ninotaires (de 10 a 12 anys), Dimonis (entre 13 i 15 anys) i Bruixots (més de 16 anys).

Per la gent que no tingui la disfressa feta de Ninotaires, Dimonis i Bruixots, la corporació ha organitzat un taller de confecció de disfresses que es durà a terme els dissabtes 4 i 11 de febrer de 17 h a 20 h a l’Escola d’art del Centre cultural i de congressos lauredià (inscripcions obertes fins l’1 de febrer) amb un preu de 20 €, amb el material inclòs.

I per a tots aquells que tinguin la disfressa a punt, hauran de fer la seva inscripció per participar a les activitats previstes, abans del 10 de febrer al mateix centre cultural.

Amb la finalitat de copsar l’opinió del jovent, s’ha organitzat una reunió informativa per als joves de més de 16 anys, que tindrà lloc el proper dissabte 28 de gener a les 17 h a l’Auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al mateix centre cultural o bé trucant al telèfon 744 044.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.