Sant Julià no complirà la previsió del pressupost i tancarà l’any amb mig milió de dèficit

sant julia 1

El comú de Sant Julià de Lòria no complirà la previsió del pressupost. S’esperava acabar en 97.000 euros positius i a hores d’ara es parla que es podria tancar al voltant del mig milió en negatiu. Així ho ha confirmat el conselller de Finances, Joan Besolí, en acabar la sessió de comú aquest dijous.

A 30 de setembre el comú de Sant Julià redueix el dèficit en 230.000 euros i passa del 93 al 90% d’endeutament. Però tot i la previsió del conseller Besolí, l’horitzó per al final de l´any són 2,7 milions.

Des de l´oposició es critica que a un mes d´acabar l´any la corporació no doni explicacions de com es tancarà el 2014 i per on vindrà la reducció del dèficit. El conseller del PS, Rossend Areny, es mostra preocupat pel dèficit de mig milió d’euros però critica que “és una previsió que tampoc poden acurar molt els propis membres de la majoria”. En una línia similar s’ha pronunciat el conseller d’SDP, Josep Roig, qui considera la situació “preocupant perquè els números mostren que tancarem l’any d’una manera força deficitària i perquè el conseller de Finances no dóna respostes”.

A final de setembre el comú ha executat el 68,6% dels ingressos, 7.982.443 €, i el 60,1% de les despeses, 8.625.622 €.

TOTES LES NOTÍCIES