llar-deloriaEls padrins de Sant Julià de Lòria han pogut conèixer aquest dimarts les noves instal·lacions de la Llar de Lòria a l’Hotel Glòria, que s’espera que entrin en funcionament l’1 de setembre, ja que a l’antiga llar s’ubicarà l’Escola Bressol. La cònsol major, Montserrat Gil, ha pogut compartir impressions amb la gent gran, que s’ha mostrat molt satisfeta, ja que amb aquestes noves instal·lacions tindran més espai i molta llum natural. Amb aquestes modificacions, “volem que tots els serveis socials de la parròquia estiguin units a la plaça Major, per revifar el caliu que tenia anteriorment”, ha clos la cònsol.

Tot i que encara no està del tot enllestit, el Comú de Sant Julià de Lòria ha volgut mostrar als padrins els canvis de l’Hotel Glòria per tal d’acollir la nova Llar de Lòria, unes obres que han tingut un cost de 199.789,40 euros. Es tracta d’unes instal·lacions que està previst que entrin en funcionament l’1 de setembre, al mateix temps que l’Escola Bressol que s’ubicarà a l’antiga llar, i permetrà al Comú estalviar-se el cost del lloguer que fins ara assumeix pel servei infantil.

A les noves instal·lacions hi haurà ubicada la llar, els serveis socials del Comú, o una sala polivalent que servirà igualment per fer balls i classes prepart. S’inaugurarà conjuntament amb el Centre d’Atenció Primària i l’Escola Bressol. Així doncs, segons ha explicat la cònsol major de Sant Julià de Lòria, “volem que tots els serveis socials estiguin units a la plaça Major, per revifar el caliu que tenia anteriorment”.

Text i foto: ANA