Sant Julià finalitza la primera part de l’embelliment amb ornaments florals i fotografies als contenidors

El Comú de Sant Julià dóna per finalitzada la primera fase del pla d’embelliment de la parròquia que va engegar l’actual corporació comunal. En total, s’han cobert nou zones de contenidors amb imatges de diverses localitzacions de la parròquia i s’han decorat amb ornamentació floral els fanals i baranes de l’avinguda Verge de Canòlich, l’oficina de Turisme o la zona de davant del Comú, entre altres. La inversió total d’aquestes accions és de 40.000 euros i en quedarien 20.000 per millorar el parc lumínic, la reforma de la plaça Calonge i les obres en alguns carrers de Sant Julià, segons ha explicat el conseller de Manteniment i Medi Ambient, Josep Majoral.

La primera fase del pla d’embelliment de Sant Julià ha finalitzat amb el ‘camuflatge’ de nou zones de contenidors a l’avinguda Verge de Canòlich i en alguns carrers laterals; i la instal·lació de jardineres amb flors tant als fanals d’aquesta via principal com a les baranes i fanals de llocs destacats de la parròquia com pot ser l’Oficina de Turisme i davant del Comú.

Amb diversos panells on s’hi poden veure fotografies de localitzacions emblemàtiques de la parròquia, els contenidors queden tancats i alhora s’apropa llocs com l’estany de la nou o el santuari de Canòlich als lauredians i als turistes, segons ha explicat el conseller de Manteniment i Medi Ambient, Josep Majoral. L’objectiu és que tots els contenidors de la parròquia quedin dins d’aquesta estructura, ha assenyalat.

Cada zona de panells té un cost d’uns 3.500 o 4.000 euros, depenent de la mida, mentre que les flors han suposat una inversió de gairebé 10.000 euros. Així, en aquesta fase el Comú ha assumit una despesa d’uns 40.000 euros.

Aquest embelliment era una de les demandes fetes pels comerciants i continuarà amb la millora del parc lumínic, la remodelació de la plaça Calonge que també està en marxa i algunes obres en carrers de la parròquia. Amb això preveuen arribar a esgotar la partida de 60.000 euros que es va determinar a l’inici del mandat en embelliment per aquest 2012.

El pla té continuïtat fins al final de la legislatura i suposarà ‘un canvi important a la imatge quant a l’embelliment’, ha resumit el conseller.

1 comentari

  1. Queden molt maques les fotos davant les botigues tancades. Per cert, una reixa de protecció entre el Prat Gran i l’Av. verge de Canolich, tampoc quedaria malament.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES