web-centre-laurediaEl Comú de Sant Julià de Lòria ha impulsat un nou el web institucional del Centre Cultural i de Congressos, per potenciar i incentivar més la faceta de les convencions professionals. Així ho ha explicat el conseller d’Esports, Circulació i Aparcaments i membre de la comissió de cultura, Oliver Alís, que ha recordat que la inversió per crear el lloc web ‘ha estat mínima’, ja que ‘no suposa una despesa important’ (110 euros al mes), però que esperen obtenir, a mitjà termini ‘molts beneficis’. Alís, a més, ha recordat que el Comú ja va aprovar a principis d’any la rebaixa en el lloguer de les sales en un 80%, per ‘fer-les més accessibles i per incentivar-ne el seu ús’. La idea, ha dit, és que el centre es converteixi ‘en un lloc de trobada professional i que convisqui plenament amb les altres activitats culturals que s’hi fan’. La idea és reaprofitar les sales i les instal·lacions que hi ha ‘per impulsar un nou nínxol’.

El web del Centre Cultural i de Congressos s’ha creat i se li ha donat un aire nou, ‘molt més visual’. Alís ha dit que des del Comú s’està treballant per obrir una nova via d’explotació del centre i aprofitar-lo molt més, acollint congressos i altres trobades professionals. Actualment, el Centre acull aproximadament una desena d’actes d’aquest caire anualment.

No obstant, el conseller també ha dit que la idea és ‘impulsar els altres actius de la parròquia, com el comerç, la restauració i els hotels, treballant transversalment’. Alís ha volgut deixar clar que ‘no volen competir amb altres centres de congressos’, com el de la capital, sinó que la intenció és crear sinergies.

Tot i això, el centre de congressos no està encara inscrit a l’Andorra Convention Bureau, ja que ‘volem crear un producte sòlid, anar pas a pas abans d’entrar-hi i arribar-hi amb un bon nivell’, ha remarcat el conseller.

Pel que fa a les característiques del centre, hi ha dues sales, l’Auditori Claror, amb capacitat per a 449 persones i l’Auditori Rocafort, per a 161. A més, hi ha el vestíbul, i altres espais com els seminaris, que configuren l’oferta per als congressistes. A més, el Comú disposa dels recursos humans i tècnics suficients per tal que es puguin acollir amb normalitat els esdeveniments, excepte en els casos que requereixen d’especificitats extra.

Finalment, Alís ha recordat que Naturlàndia també es potencia com a lloc de trobada professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada