Sant Julià confia que la fira Oh! Fertes ajudi a millorar les vendes dels comerços (Vídeo)

Una norantena de parades s’han donat cita aquest diumenge al barri de Rocacoba de Sant Julià per participar en la segona edició de la Fira Oh! Fertes d’enguany. Segons ha explicat el conseller de Social, Carles Àlvarez, aquesta acostuma a ser la millor fira en vendes i els mateixos comerciants demanen fer-la per tirar endavant els seus establiments. A més, la bona afluència d’aquest diumenge i de les altres fires en aquest tram demostra que ‘les fires al barri de Rocacorba s’estan consolidant’.

La fira outlet Oh! Fertes és un ‘clàssic’, com ha reconegut el conseller de Social lauredià, Carles Àlvarez. La primera celebrada el mes d’abril ja va tenir molt èxit i per això aquest diumenge se n’ha fet una segona edició amb ‘bona acceptació i molts visitants’, ha dit.

En total una norantena de parades s’han aglutinat al barri de Rocacorba on han ofert roba, complements, articles de decoració i productes d’alimentació, entre altres, a preus especials. A la part alta, s’hi han exposat els cotxes d’ocasió i al Prat Gran s’hi han desenvolupat activitats d’animació per a petits i grans.

Àlvarez ha defensat la divisió de les activitats en zones temàtiques i ha apostat per ‘concentrar la gent en aquest tram’. ‘És més arrecerat, a l’hivern dóna més tranquil·litat per la meteorologia, fa més caliu i que sigui més exitosa’, ha considerat.

La fira acostuma a ser, segons el conseller, ‘la millor en vendes’ i per això els mateixos comerciants demanen fer-la i es repeteix. ‘Sempre ajuden a millorar les vendes i a començar el mes’, ha manifestat Àlvarez.