Sant Julià compra accions de Naturlàndia valorades en més de cinc milions

sant julia 1

El comú de Sant Julià de Lòria, accionista majoritari de Naturlàndia, és des d’avui més propietari de l’ecoparc en haver adquirit accions de la societat per un valor proper als cinc milions d’euros.

Així s’ha acordat aquest matí en sessió de consell de comú amb el vots en contra dels consellers de la minoria, que han criticat que el comú s’hagi de fer càrrec de les despeses de la societat. Camprabassa paga en accions el deute que tenia contret amb el comú, corresponent a diverses pòlisses de crèdit i al lloguer dels terrenys.

És el punt de més debat i controvèrsia que hi ha hagut en un consell de comú de tràmit pel que fa a la resta de qüestions a l’ordre del dia.

2 comentaris

  1. Hi ha algú que tingui els “arrestos” necessàris per posar en clar, negre sobre blanc, les finances comunals lauredianes??? Amb el cas de les targetes, que ningú ha dit res més fins al moment, ara 5 milions per tapar forats a Naturlandia quan, crec recordar, que el deute és considerable ( la quantitat no la conec encara que dubto que algú, ni tan sols ells ho sapiguen). Personalment opino que hi ha un pou més que negre del que quelcom pugui imaginar

Comments are closed.