Skip to content

Sant Julià celebra la sessió de clausura del Consell d’Infants

Aquest dilluns s’ha celebrat a la sala de sessions de Casa Comuna  de Sant Julià de Lòria la clausura del Consell d’Infants del curs 2017-2018.

La sessió ha estat presidida pel Conseller Menor de Comú, Joan Vidal, i ha comptat amb la presència dels consellers de Comú,Josep Roig, Meritxell Teruel, Pere Pràxedes i Francesca Barbero. Han assistit també les Sres. Laura Álvarez, presidenta d’Unicef Andorra, Clara Sanmartí d’Unicef Andorra, Roser Ingla, cap d’Àrea de Formació Andorrana i M. Dolors Aché, cap d’Estudis de Formació Andorrana.

En les seves exposicions, els infants del sistema educatiu francès han demanat utilitzar un cartell i uns slogans que han elaborat durant el curs per a conscienciar els propietaris de gossos sobre la necessitat de recollir els excrements de gos.

El conseller Joan Vidal els ha informat de la tasca que tots els comuns estan fent de forma conjunta per afrontar aquest problema i els ha felicitat per la seva implicació en trobar una solució.

Els estudiants del sistema andorrà han reclamat un espai per la pràctica de l’skate i de la bicicleta al parc infantil del Senzill.  El conseller Joan Vidal, en nom del Comú, ha assegurat als infants que la proposta serà estudiada per la comissió corresponent.

Finalment, els ha felicitat per la tasca que ha realitzat durant el curs sota l’orientació dels mestres.

Text i foto santjulia.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Forum d'Economia 2018