Sant Julià acollirà novament diumenge una missa ortodoxa russa

El diumenge 27 de gener, tancant la Setmana d’Oració per la Unitat dels Cristians a l’Església Parroquial de Sant Julià de Lòria es celebrarà novament una missa ortodoxa en llengua russa a les 8 del matí.

El dia 22 de desembre a l’església parroquial de Sant Julià de Lòria, amb permís de l’Arquebisbe d’Urgell, i per invitació del Rector Mn. Josep Chisvert amb la col·laboració de la Casa Rússia i la parròquia ortodoxa de Tarragona, per primera vegada a Andorra es va oferir el servei religiós ortodox en llengua russa.

La missa va ser oficiada per l’igumen Serafin Pavlov, rector de l’església de l’Anunciació de Barcelona. Al final de l’ofici el pare Serafin va expressar l’agraïment a l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra Joan-Enric Vives, al pare Josep Chisvert i a tots els organitzadors i participants de l’ofici, subratllant la importància del missatge de pau i col·laboració entre les esglésies-germanes en aquestes dates nadalenques. Després els participants van poder gaudir d’un lleuger refrigeri informal a la casa parroquial. La comunitat russa ortodoxa d’Andorra espera poder oficiar mes serveis religiosos en col·laboració amb la parròquia de Sant Julià de Lòria.

 

TOTES LES NOTÍCIES