Sant Jordi

Dia conegut per tots i celebrat a tot el món. Un dia molt especial a Catalunya pràcticament equiparat al dia dels enamorats. A la resta de països el dia 23 d’abril la Unesco va establir que fos el dia internacional del llibre. És molt d’agrair perquè hi ha persones que només llegeixen un llibre a l’any i si és gràcies a aquest dia benvingut sigui. A més a Catalunya és habitual segons la tradició que a les dones se’ls regali una rosa.

Segur que tots coneixeu la llegenda de “Sant Jordi” i de com va matar al drac si algú encara no la coneix a internet trobarà sense cap dubte diferents relats amb un mateix argument i final. A la vida de cada un sempre hi ha un dia en què sense saber ben per què canviem aspectes sobre nosaltres mateixos. Espero i desitjo que aquest pugui ser un d’aquests dies. Un dia en què entre l’amor per la finestra del teu cor, o la cultura pel balcó de la teva ment, potser la il·lusió de la primavera. Sigui com sigui és un dia assenyalat en el calendari on les persones se senten de forma col·lectiva més feliços, més amables i més positius.

Val la pena per tant submergir-te en aquest dia tan meravellós, respirar aquest bon rotllo i bussejar entre els manuscrits que en caure a les nostres mans hem d’obrir per una pàgina indeterminada i assenyalar una frase a l’atzar a veure com de juganer està el destí amb nosaltres.

TOTES LES NOTÍCIES