Sans creu que les declaracions de Jordi Torres donen una sensació d’improvisació i manca de projecte

Les declaracions del cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, sobre la possibilitat de tirar endavant diversos projectes importants a la parròquia ha deixat ‘neguitosos’ els comerciants i ciutadans del Pas, segons ha afirmat el conseller de la minoria Joan Sans. L’opció de vendre parcel·les de la vila o que les contribucions especials es destinin a embellir el poble d’Encamp han preocupat als habitants del Pas de la Casa, segons Sans, i les explicacions fetes per Torres donen una sensació d’improvisació i de manca clara de projecte, ha dit.

‘Anem d’unes declaracions desafortunades a unes altres’, ha resumit el conseller de la minoria d’Encamp, Joan Sans, respecte a les explicacions del cònsol menor, Jordi Torres. Segons el socialdemòcrata ja es va crear neguit amb les primeres declaracions a la radio i ara se n’ha acabat de crear lligant les contribucions especials dels comerciants del Pas de la Casa per cobrir el 50% de la millora d’alguns carrers de la vila amb l’embelliment de vies a Encamp.

Segons Sans, no s’ha acabat d’aclarir quin paper juguen les contribucions especials i la possible venda de parcel·les del Pas de la Casa en els projectes del Comú i això contribueix a provocar una sensació al ciutadà que ‘estem improvisant i que hi ha una manca de projecte clar’.

A més, per debatre aquests o altres projectes el conseller socialdemòcrata ha recordat la demanda de la minoria de crear una taula de treball amb els agents comercials i hotelers d’Encamp i el Pas de la Casa, ‘una proposta que des de la majoria no s’hi ha volgut posat fil a l’agulla’, ha dit.

Pel que fa al suport o no als projectes proposats per Torres, el conseller de la minoria ha indicat que no els coneixen i que no saben quina inversió requeririen. Sans ha recordat que precisament en la votació del pressupost es van abstenir perquè consideraven que hi mancava una part destinada a inversió. Ha mantingut, però, que aquesta ha d’estar ‘pensada i acompanyada d’un projecte justificat que ells no han estat capaços de dibuixar durant aquest any’.

Precisament perquè creuen que no els han exposat en aquest any i perquè el cònsol ha afirmat que s’ho acabaran de plantejar fins a finals d’any, Sans ha considerat que és ‘greu’ perquè ja hauran deixat passar dos anys de legislatura.

TOTES LES NOTÍCIES