Les declaracions del cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, sobre la possibilitat de tirar endavant diversos projectes importants a la parròquia ha deixat ‘neguitosos’ els comerciants i ciutadans del Pas, segons ha afirmat el conseller de la minoria Joan Sans. L’opció de vendre parcel·les de la vila o que les contribucions especials es destinin a embellir el poble d’Encamp han preocupat als habitants del Pas de la Casa, segons Sans, i les explicacions fetes per Torres donen una sensació d’improvisació i de manca clara de projecte, ha dit.

‘Anem d’unes declaracions desafortunades a unes altres’, ha resumit el conseller de la minoria d’Encamp, Joan Sans, respecte a les explicacions del cònsol menor, Jordi Torres. Segons el socialdemòcrata ja es va crear neguit amb les primeres declaracions a la radio i ara se n’ha acabat de crear lligant les contribucions especials dels comerciants del Pas de la Casa per cobrir el 50% de la millora d’alguns carrers de la vila amb l’embelliment de vies a Encamp.

Segons Sans, no s’ha acabat d’aclarir quin paper juguen les contribucions especials i la possible venda de parcel·les del Pas de la Casa en els projectes del Comú i això contribueix a provocar una sensació al ciutadà que ‘estem improvisant i que hi ha una manca de projecte clar’.

A més, per debatre aquests o altres projectes el conseller socialdemòcrata ha recordat la demanda de la minoria de crear una taula de treball amb els agents comercials i hotelers d’Encamp i el Pas de la Casa, ‘una proposta que des de la majoria no s’hi ha volgut posat fil a l’agulla’, ha dit.

Pel que fa al suport o no als projectes proposats per Torres, el conseller de la minoria ha indicat que no els coneixen i que no saben quina inversió requeririen. Sans ha recordat que precisament en la votació del pressupost es van abstenir perquè consideraven que hi mancava una part destinada a inversió. Ha mantingut, però, que aquesta ha d’estar ‘pensada i acompanyada d’un projecte justificat que ells no han estat capaços de dibuixar durant aquest any’.

Precisament perquè creuen que no els han exposat en aquest any i perquè el cònsol ha afirmat que s’ho acabaran de plantejar fins a finals d’any, Sans ha considerat que és ‘greu’ perquè ja hauran deixat passar dos anys de legislatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada