Sans anuncia que reclamarà tots els detalls de les negociacions sobre la possible venda de les accions de Saetde

joan-sansEl conseller de PS+Independents al Comú d’Encamp, Joan Sans, reclamarà als cònsols tots els detalls sobre les possibles negociacions que han mantingut amb inversors estrangers per vendre les participacions de la corporació a Saetde. En cas que sigui cert, Sans es mostra sorprès que els cònsols gestionin d’amagat del poble i dels seus representants al Comú un afer tant transcendental com aquest.

Davant la informació publicada avui per un mitjà de comunicació del país en què s’exposa que les accions de Saetde que ostenta el comú d’Encamp podrien acabar en mans privades ja que s’estaria duent a terme una negociació en aquest sentit amb un inversor nord-americà, Sans farà servir tots els mitjans que preveu el Reglament d’organització i funcionament dels comuns per tal d’aclarir quines gestions s’han dut a terme.

“Si els detalls que aporta la informació d’aquest mitjà de comunicació són certs, per què s’han fet d’amagat aquestes gestions?; Qui ha fet les gestions des de casa comuna i en què han consistit?”. Aquestes són algunes de les moltes preguntes que a dia d’avui estan sense resposta i per aquest motiu Sans reclamarà que se li faci arribar el detall de tota la informació.

El conseller de PS+Independents a la corporació encampadana afegeix que “des del meu punt de vista, si aquesta informació que aporta un mitjà de comunicació és real, és sorprenent que els cònsols del Comú d’Encamp gestionin un afer d’aquesta magnitud d’amagat de la població i de la resta de representants d’aquesta institució. No és la primera vegada que els cònsols proven de fer gestions pel seu compte sense que els altres membres escollits democràticament pels ciutadans de la parròquia en coneguin les característiques”.

Alhora, la informació en qüestió ha generat en poques hores un gran neguit a la parròquia i “una gran inquietud entre la gent”, assenyala Sans.

Text: PS

 

TOTES LES NOTÍCIES