Samsung versus Apple: denúncia abans del delicte

No sabem si és per gust o realment hi ha motius. L’únic que sabem del tot cert és que les grans empreses del sector de la telefonia mòbil, estan començant a agafar-li massa gust a la pràctica de querellar-se unes contra les altres.

Durant els últims mesos rara ha estat la setmana en què no hàgim trobat una notícia relacionada amb aquest tema. L’estiu de tota manera, va ser el moment clau de l’era de les denúncies amb permís del futur que ens espera. Samsung i Apple són els reals implicats i causants de tot el malestar i poden accentuar la tensió si continuen oferint aquest lamentable espectacle de denúncia i contradenuncia que sembla el conte de mai acabar.

L’última mostra ha estat localitzada als Estats Units on sense pensar gens ni mica, l’empresa sud-coreana ha denunciat a la companyia de la poma i al seu nou llançament de l’iPhone 5 per infringir les seves patents.

El més trist és que Samsung ja va avisar amb antelació que emprendria accions legals contra un dispositiu que encara no havia aparegut en els mercats, cosa que des de les ments menys preclares és complicat d’entendre, com trucar a la policia abans que el veí faci soroll pressuposant que ho farà.

En resum, sembla l’actitud de les dues empreses més una estratègia comercial que un intent de protegir les innovacions i els drets de propietat intel·lectual.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

1 comentari

  1. Realment ja cansa aquesta guerra de patents, pero com diu la dita; ” o comea o te comen”, i els senyors d’Apple hi tenen la ma trencada en les demandes.
    Pero….realment penseu que si els Xinesos son capaços de tindre la replica del iPhone 5 abans que surti al mercat, Samsung no sera capaç de saber com sera el nou diapositiu d’Apple abans que surti? Realment a vegades cal pensar-se dos vegades les coses abans d’escriure

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES