movistarSamsung Electronics Co, Ltd ha establert aliances estratègiques amb els principals proveïdors de serveis de telecomunicacions del planeta, amb l’objectiu d’augmentar el portfoli de serveis inclosos en l’ecosistema Smart TV. Seguint aquesta estratègia, Samsung ha arribat a un acord amb Telefónica que permetrà als usuaris de televisors Samsung utilitzar el servei de Movistar TV a través dels seus Smart TVs.

“Intentem enfortir contínuament la competitivitat dels nostres continguts, a través d’acords de col · laboració amb els proveïdors de telecomunicacions més importants del món”, va afirmar Uitack Kim, president de Samsung Espanya. “L’acord amb Telefónica accelera el desenvolupament d’un ecosistema per Smart TV i ens ajuda a oferir un contingut de qualitat als nostres clients”.

“Estem molt satisfets d’establir aquesta aliança estratègica amb Samsung, companyia líder en televisors”, va dir Luis Vel, director de Movistar TV de Telefónica Espanya. “És una unió perfecta, ja que representa un nou model de negoci que permet que el nostre sistema de telecomunicacions vagi més enllà del model tradicional. Estem molt contents de poder oferir als nostres clients una manera més fàcil i enriquidora de gaudir del servei Movistar TV. “

Els subscriptors d’aquesta plataforma podran accedir als serveis de Movistar TV en els seus televisors Samsung Smart TV sense necessitat d’acoblar un receptor o descodificador en els seus dispositius.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada