Samsung busca el cotxe autònom

En  què estan ficades les empreses més importants del sector de les Noves Tecnologies? Observant cap a on destinen els seus esforços, podem arribar a intuir quines seran les tecnologies que triomfaran en el futur pròxim.

Aquest cop hem de parlar de Samsung. L’empresa sud-coreana ha rebut llum verda del Departament de Vehicles Motoritzats de l’Estat de Califòrnia per dur a terme proves amb cotxes autònoms. El passat mes de maig, la signatura asiàtica va obtenir un permís similar a Corea del Sud. D’aquesta manera se suma a Apple, Nvidia, Ford, Tesla, Uber i BMW que amb anterioritat havien rebut de l’organisme nord-americà l’autorització per poder realitzar proves similars.

El més sorprenent del cas és que Samsung ha afirmat en un comunicat oficial que no té cap intenció de fabricar un vehicle autònom propi. Per què voldria llavors l’autorització? La mateixa empresa respon que el que vol és tan sols poder efectuar proves per al desenvolupament de la conducció autònoma. Atès que aquesta firma està aliada amb Hyundai i que l’any passat va comprar la signatura de vehicles autònoms Harman per 8 milions de dòlars, sembla obvi que el que pretén el gegant asiàtic, és crear el programari dels cotxes de la marca d’automòbils.

De moment, el sector es troba en una gran pugna per veure quina empresa serà la que es porti el gat a l’aigua, és a dir, quina de les firmes que competeixen aconseguirà comercialitzar el cotxe prou segur i a un preu prou raonable que inundi els mercats.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.