El Govern ha aprovat en la seva sessió d’aquest dimecres l’atorgament de 862 ajuts a l’habitatge de lloguer corresponents a la convocatòria de l’exercici 2013.

El número de peticions que complien els requisits i l’import de les mateixes han fet que l’executiu hagi acordat en paral·lel un increment en 222.617 euros de la partida destinada als ajuts que se situa en l’1.532.669 euros, un augment percentual del 17 per cent respecte el pressupost inicial.

Han optat a aquesta convocatòria un total de 1.229 famílies, un 70 per cent de les quals complien els requisits legals i han tramès la documentació exigida. Els 862 beneficiaris d’ajuts signifiquen un 20 per cent més que el 2012 en què se’n van atorgar un total de 719.

Tot i que el reglament preveu que en cas d’esgotament de la partida pressupostària es prioritzi les llars amb menors ingressos, el Govern ha optat per donar prioritat a aquest programa i destinar-hi 222.000 euros suplementaris per donar cobertura a totes les demandes que compleixen els requisits,

El departament d’habitatge es reserva igualment una partida de 20.000 euros destinada a fer front a subvencions a l’habitatge fora de termini per fer front a situacions sobrevingudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada