S’amplia el perímetre de seguretat en l’accés al Centre Esportiu dels Serradells

Un informe encarregat pel Comú d’Andorra la Vella confirma que algunes plaques de revestiment de la façana del Centre Esportiu dels Serradells estan en una situació inestable. L’acord d’ampliar el perímetre de seguretat per al pas de les persones i vehicles es pren per prudència, ja que l’aspecte visual no ha canviat en relació a anys anteriors.

L’accés al Centre Esportiu dels Serradells tant per als vehicles com per als vianants s’haurà de fer a través de l’aparcament. També s’habilita un pas per als usuaris que accedeixin al centre des del Rec de l’Obac.

El Comú d’Andorra la Vella, un cop ha rebut les conclusions d’un nou informe encomanat per conèixer el perill de despreniment de les plaques adherides a la façana dels Serradells, ha decidit ampliar el perímetre de seguretat i no permetre l’accés a les persones i als vehicles a partir de la barrera d’accés principal situada al pujador que es troba entre l’entrada de l’aparcament i la plaça Pierre de Coubertin.

Els usuaris dels Serradells hauran d’accedir-hi obligatòriament per l’aparcament. A més, s’ha habilitat una via d’accés per a les persones que es desplacin fins el Centre Esportiu a través del Rec de l’Obac. Podran accedir-hi vorejant la plaça i entrant pel vestíbul principal de la plaça Pierre de Coubertin.

A partir del nou estudi de seguretat s’elaborarà el pla integral d’actuacions a realitzar a la façana del Centre Esportiu dels Serradells, el gruix del qual es durà a terme durant el 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.