bosque 1

L’exposició “Memòria oblidada”, de Samantha Bosque, restarà oberta fins al 30 de setembre. Les sis obres que la formen estaran repartides entre l’edifici Nexus, l’oficina central d’Andorra Telecom i el vestíbul del Consell General. L’exposició conté obres que ja van formar part de la Biennal de Venècia el 2013. Ara tornen amb el suport del ministeri de Cultura i Andorra Telecom.

Combinar la pintura i les noves tecnologies. Aquesta és una de les particularitats principals de “Memòria oblidada”. El concepte ja va cridar l’atenció a la Biennal de Venècia del 2013. Les pintures de Samantha Bosque, fetes en negatiu, tornen a la vida gràcies a aplicacions per al telòfon o tauleta. Per a l’artista, és una manera que les obres es tornin a exposar “perquè molta gent no les ha vist”. Creu que el fet que no es trobin en els espais habituals “permetrà l’accès a un altre tipus de públic”.

Des del ministeri i Andorra Telecom s’ha buscat reactivar aquesta exposició pel seu vincle amb les noves tecnologies. Jordi Nadal, director d’Andorra Telecom, ha valorat l’obra com “un pas rellevant” perquè sense una aplicació no se’n pot gaudir. Quatre de les obres, les que van ser a la Biennal de Venècia, seran exposades al vestíbul del Consell General. Les dues altres es repartiran entre l’edifici central i el l’Edifici Nexus d’Andorra la Vella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada