Salvatge

Així es diu l’espectacle de “Il circo Italiano”. Que actualment està de gira i es troba fins el 10 de desembre a Lleida. Tots tenim una part salvatge dins nostre i de tant en tant també la busquem, almenys això diu Shakira en la cançó Perro fiel: “Vull un tipus atent i afectuós.

Però que no sigui molt gelós. Que al carrer sigui un príncep. Però que al meu llit sigui salvatge i perillós”. He vist el seu espot a la web i us asseguro que no em perdré l’espectacle. El primer que fas al veure-ho és sorprendre’t.

Després per la meva part vaig envejar una mica la forma física en què estan els artistes, em vaig oblidar ràpidament d’això per l’espectacular de les coses que arriben a fer així com la bellesa i l’art posats en escena. Un espectacle per a nens i adults que fa despertar el nostre costat salvatge. A mi personalment em fa somiar en aventures, em fa desitjar posar-me en forma i m’il·lusiona.

Despertar el nostre costat salvatge és una cosa bona amb tota seguretat. Potser primer es desperta en la nostra ment i després amb sort aquesta idea, aquesta energia acabi germinant i posant arrels en la nostra força interior.

Aquella que ens fa sentir capaços de tot i ens dóna la potència necessària per emprendre els nostres més esbojarrats desitjos. Endavant doncs. Respirem aquest aire que ens empeny a treure la nostra força interior. De 11 a 12 els dilluns a www.alpicatradio.com comentem l’article.

Per www.juanjuncosa.com / AMIC

TOTES LES NOTÍCIES