salvansEl president de la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost, Martí Salvans, aposta per mantenir el llindar dels 24.000 euros en el projecte de llei de l’IRPF, tot i que s’ha mostrat obert a escoltar i debatre altres opcions. Així ho ha manifestat aquest divendres en una entrevista al programa Ara i Aquí de RNA, en resposta al document redactat per la CEA en què posen en relleu que aquest és un llindar massa alt que exclou un elevat percentatge de la població activa d’Andorra.

El conseller demòcrata Martí Salvans s’ha mostrat partidari de mantenir el llindar dels 24.000 euros en el projecte de llei de l’IRPF i ha afegit que no creu que es modifiqui en el debat en comissió. De tota manera, i en resposta al posicionament de la CEA, Salvans ha dit que estan oberts a escoltar altres opcions. Salvans ha manifestat que si ‘algú ens fa veure que ens estem equivocant el Govern i nosaltres’ en posar el llindar als 24.000 euros i que seria més lògica una altra xifra, ‘evidentment que ho estudiaríem’ però ha deixat clar que ‘la proposta actual és de 24.000’.

Salvans ha manifestat que respecta les opinions de la CEA i ha reconegut que el percentatge de població sotmès a l’IRPF serà ‘relativament’ baix, però ha dubtat que sigui un motiu suficient com per abaixar el llindar i ha reiterat que ‘de moment estem sobre la línia dels 24’.

El president de la Comissió de Finances i Pressupost calcula que el grup demòcrata presentarà entre unes deu o quinze esmenes al projecte de llei de l’IRPF tot i que ha afegit que encara s’hi està treballant. Pel que fa a la data prevista per a l’entrada en vigor, l’1 de gener del 2015, Salvans ha expressat la voluntat de no modificar-la i ha i espera que sigui la postura final adoptada per tot el grup demòcrata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada