Salvador Gabarró, Jonathan Tepper i Alfred Pastor, entre els ponents de la Trobada Empresarial

Ahir divendres es va fer la presentació oficial de la Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebrarà a la Seu d’Urgell els dies 6 i 7 de juny. Sota el títol ‘L’entorn no és excusa’, l’edició d’enguany vol “mostrar noves estratègies i oportunitats que es plantegen, amb la internacionalització, la motivació de les persones i la recuperació de la confiança com a elements claus”, segons els organitzadors.

A banda del ja conegut nom del ministre espanyol d’Hisenda, Cristóbal Montroro, la Trobada comptarà entre els ponents amb el president de Gas Natural Fenosa i conseller de Caixabank, Salvador Gabarró; el conseller delegat de Variant Perception, Jonathan Tepper el catedràtic de Teoria Econòmica, Alfred Pastor; el president de PIMEC, Josep González; i l’escriptor Albert Espinosa. La inauguració anirà a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

El president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Ramon Roca, espera repetir l’èxit de la darrera edició en què prop de 600 persones van participar de les conferències i debats organitzats a la capital de l’Alt Urgell, esdevenint un any més una de les trobades econòmiques més importants de Catalunya quant al nombre de participants.

Els periodistes Jaume Barberà, Mònica Terribas i Martí Saballs seran els encarregats de presentar i moderar els debats i taules rodones. També es preveu la presència de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Diputació, Joan Reñé.

TOTES LES NOTÍCIES