Benvolguts conciutadans,

La celebració del Dia de la nostra Patrona marca la represa del curs polític després de l’estiu. Un estiu durant el qual hem vist associat el nom d’Andorra a esdeveniments molt positius, com l’espectacle Scalada del Cirque du Soleil, la Copa del Món de bicicleta de muntanya a Pal o la Vuelta a Espanya. Malgrat les dificultats per les quals encara passa el nostre entorn –dificultats que també es viuen a casa nostra- el nostre país ha demostrat un cop més que té un enorme potencial per superar les adversitats i tirar endavant.

Aquest és l’esperit que els andorrans no hem de perdre mai: la capacitat de reinventar-nos, d’adaptar-nos a les situacions sobrevingudes i la confiança en un futur millor si som capaços de remar tots junts en la mateixa direcció. Ningú no podrà dir que no estem fent tot el possible per retrobar una Andorra capaç de donar oportunitats a tothom:

Ho estan fent molts treballadors, del sector privat i del públic, amb la seva feina diària; ho estan fent molts empresaris i professionals, que busquen noves oportunitats de negoci, per tornar a generar riquesa i crear llocs de treball; i ho estan fent els Comuns, el Consell General i el Govern, amb les grans reformes i les diverses accions de suport als que ho necessiten i de donar facilitats als emprenedors. I ara, amb la represa del curs polític, redoblarem els nostres esforços per donar un nou impuls a l’economia i recuperar el camí del creixement.

Espero que l’estiu hagi estat profitós per a tots vosaltres, tant per als que heu pogut gaudir d’un merescut descans com per a aquells que heu continuat treballant. Desitjo que durant el nou curs que ara comença es vegin realitzats els vostres projectes i les vostres aspiracions.

Molt bon Dia de Meritxell a tots.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada