Salut

Potser la sort o l’atzar han intervingut avui en la meva vida. Potser és un senyal o la vida simplement és així de meravellosa. Porto uns quants dies amb falta de salut. No una falta greu gràcies a Déu.

Només una afonia molesta i dolorosa. Avui una amiga m’ha enviat un article titulat “Tienes el poder de hacer que te pasen cosas buenas”, una entrevista realitzada a Marian Rojas, una psiquiatra que fa referència al llibre “Cómo hacer que te pasen cosas buenas”. Per això començo el meu article parlant de sort, atzar, etc.

Ella esmenta que si tens ansietat pots tenir faringitis, que és una mica el que estic vivint ara mateix. Si bé no diu que la salut estigui tan directament lligada a les nostres emocions, si ens parla clarament que les nostres emocions tenen a veure amb la nostra salut. No és la primera vegada que llegeixo sobre això. Però m’atreu molt com ho planteja fins a tal punt que és molt possible que em compri el llibre.

Fa pensar com la nostra ment pot influenciar tant en la nostra salut i molt més del que podem imaginar. Tot un camp encara per investigar del que s’estan albirant els primers estudis. No oblidem que la depressió és una malaltia i que és una cosa creada en la nostra ment. Val la pena millorar els nostres pensaments si aquests milloraran la nostra salut.