Al llarg dels segles el tractament sanitari de la salut ha passat per diferents processos molts dels quals encara continuen vigents

1.- La pregària.- Des d’antuvi algunes persones han cregut que el poder de la pregària es trobava en el propi resar, mentre que altres han cregut que era degut a una intervenció sobrenatural divina. Recentment, molts estudis científics, han assenyalat l’efectivitat de la pregària en l’àrea de les curacions.

2.- Les herbes.- Amb el pas del temps es va verificar que certes fulles, branquetes, arrels i escorces eren valuoses en les curacions. Així va començar una llarga història en l’ús de les herbes. Avui dia tenen plena vigència, tot hi haver-se produït el seu decaïment temporal durant el segle vint.

3.- La química.- Es diu que és química simplement pel fet de que ho és, per la manera en la qual la majoria dels medicaments són desenvolupats i manipulats en laboratoris que intenten descompondre’ls en les seves parts, per trobar els seus ingredients “actius”.

4.- La cirurgia.- La humanitat ha utilitzat la cirurgia durant segles, tot i ser massa dolorosa, fins al descobriment de l’anestèsia. Anteriorment, els metges només podien dur-la a terme en persones que poguessin tolerar el seu alt nivell de dolor.

5.- L’energia.- Els grans avenços científics dels nostres temps, començant per Albert Einstein, i la física quàntica, han predit, descobert i posat a disposició de tothom, que el fet que tot el que ens envolta sigui energia, comporta l’acceptació científica de l’espiritualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada