formatgesEl ministeri de Salut i Benestar, en data d’avui, ha estat posat en coneixement a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos de la Unió Europea (RASFF), de la presència de Listeria monocytogenes en certs lots de formatges elaborats per la societat francesa LES FROMAGERIES DE BLAMONT.

Aquests formatges es comercialitzen al detall i al tall amb la denominació següent: PETIT MUNSTER GÉROMÉ AOP AU LAIT PASTEURISÉ (10cm, 200g).

Les marques comercials i els lots afectats figuren a la imatge adjunta.

Recomanacions als consumidors:

El Ministeri de Salut i Benestar ha instat a la immediata retirada dels productes afectats, però en el cas de que alguns productes hagin estat comercialitzats abans de dites mesures, es recomana no consumir-los i destruir-los o retornar-los a l’establiment d’origen. Les persones que hagin consumit algun dels productes afectats i que puguin presentar febre, amb o sense mal de cap, han de consultar el seu metge de capçalera indicant-li el consum del producte. Les dones embarassades, les persones immunodeprimides i les persones d’edat avançada han d’estar particularment alerta als símptomes descrits.

Per principi de precaució els establiments alimentaris que disposin d’unitats d’aquests productes, han de procedir a retirar-los de la venda i posar-se en contacte amb el seus proveïdors, amb la empresa fabricant o amb el Ministeri de Salut i Benestar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada