escudellaEl ministeri de Salut i Benestar ha informat que s’ha tingut coneixement a través del Sistema d’Alerta Ràpida per a Aliments i Pinsos (RASFF) de la retirada dels lots L40590288DA i L41120288BA de l’especialitat Escudella Catalana de la gamma de plats preparats Litoral.

Aquesta decisió s’ha pres per la detecció d’un error en l’etiquetatge, en el que hi consta la menció “Sin gluten” quan el producte conté blat, com s’indica clarament en la llista d’ingredients de l’etiqueta del producte.

Si bé compleix amb tots els requisits de qualitat previstos i és absolutament segura, l’Escudella Catalana Litoral no és apta per ser consumida per persones amb intolerància al gluten.

Litoral especifica que cap més varietat de la seva gamma de productes està afectada per aquesta retirada i  posa a disposició dels consumidors una línia d’atenció telefònica (+34 900 112 131) en la que respondran a qualsevol consulta relacionada.

Recomanacions als consumidors:
El Ministeri de Salut i Benestar ha instat a la immediata retirada dels productes afectats, però en el cas que alguns productes hagin estat comercialitzats abans de dites mesures, es recomana no consumir-los i destruir-los o retornar-los a l’establiment d’origen.

Per principi de precaució els establiments alimentaris que disposin d’unitats d’aquests productes, han de procedir a retirar-los de la venda i posar-se en contacte amb els seus proveïdors, amb l’empresa fabricant o amb el Ministeri de Salut i Benestar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada