El Consell de Ministres ha aprovat la convocatòria de propostes per a l’atorgament de subvencions per al finançament de programes, projectes i actuacions de promoció social desenvolupades per entitats cíviques i associacions legalment establertes al país. El ministeri de Salut i Benestar disposa d’un pressupost global de 221.468 euros destinats a aquesta convocatòria. L’edicte, que estableix com a termini límit per a la presentació de projectes el 30 d’octubre, apareixerà publicat al BOPA la setmana vinent.

D’altra banda, el Consell de Ministres també ha aprovat el plec de bases per al subministrament d’una furgoneta 4×4 destinada a la Policia i que té com a finalitat el trasllat de detinguts, entre d’altres. D’aquesta manera, s’obrirà un concurs públic nacional amb modalitat de contractació ordinària i que permetrà la recepció d’ofertes fins el pròxim dia 6 de novembre.

El Govern recorda que l’actual furgoneta policial portava molt temps en circulació i era necessària la seva renovació, de manera que el nou equipament homologat estarà adaptat a les condicions de trasllat actuals i als nous reptes dels serveis involucrats. La inversió associada s’ha estimat en aproximadament 60.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada